Skip to main content
JAKESS
Soalan Lazim
Hubungi Kami
Aduan dan Maklum Balas
Peta Laman

Media

JAKESS MEMATERAI MEMORANDUM PERSEFAHAMAN BERSAMA UIS DAN SERTAI FORUM INDUSTRIAL TALK

Admin-Haeida

05 February 2024

1155

JAKESS MEMATERAI MEMORANDUM PERSEFAHAMAN BERSAMA UIS DAN SERTAI FORUM INDUSTRIAL TALK 2   JAKESS MEMATERAI MEMORANDUM PERSEFAHAMAN BERSAMA UIS DAN SERTAI FORUM INDUSTRIAL TALK 1

JAKESS MEMATERAI MEMORANDUM PERSEFAHAMAN BERSAMA UIS DAN SERTAI FORUM INDUSTRIAL TALK 6  JAKESS MEMATERAI MEMORANDUM PERSEFAHAMAN BERSAMA UIS DAN SERTAI FORUM INDUSTRIAL TALK 5

Kajang, 31 Januari - Jabatan Kehakiman Syariah Selangor (JAKESS) mematerai Memorandum Persefahaman (MOU) bersama Universiti Islam Selangor (UIS) dalam masjlis Simbolik yang diadakan di Auditorium Dr. Zainudin Jaafar disini semalam.

YAA Dato’ Mohammad Adib bin Husain, Ketua Hakim Syarie Selangor juga dijemput selaku Panel dalam forum Industrial Talk dan Persediaan Latihan Industri yang turut dibarisi panel berwibawa daripada Jabatan Agama Islam Selangor, Jabatan Pendakwaan Syariah Selangor dan Persatuan Peguam Syarie Malaysia.

JAKESS mengucapkan ribuan terima kasih diatas jemputan tersebut dan mendoakan agar kerjasama yang dijalin mendapat keberkatan Allah SWT dan segala usaha membuahkan hasil yang positif.